SOS UPDATE 991 HELLO!!

Jag gick in här och kollade min statistik! Den fick mig att tänka på...norrbacken. Typ hade någon åkt ner för det blåa strecken hade han slagit ihjäl sig.

Jag saknar att blogga lite faktiskt. Men jag vill inte göra det så länge jag inte har något att dela med mig av. När jag flyttar, däremot, kanske jag börjar om igen. Då kan ni ju vilja höra om hur jag hånglat med Jude Law och sånt.

på återseende va!







You win some, you loose some

Idag hade jag Hejdå-fika med Ramona på Dungers. Om bara några dagar ger hon sig ut i världen, och när hon väl kommer hem igen har jag åkt iväg, och när jag sedan kommer hem så är hem för mig förmodligen inte det stället hon kallar hem.

Sorgligt, men det är väl bara att vänja sig, för liknande situationer kommer ju drabba en hela livet. Man kommer, man går. Man träffas, man säger hejdå. Man lever, man lär.

Det är så det funkar, livet.




Hi yah!

It's friday och inga planer finns för denna lediga helg.  Jag går mest runt och har resfeber. Kanske inte helt normalt sådär 2 månader i förväg.

Men jag är så himla sugen på livet! Jag vill göra saker! Jag vill ha förändring! NUUUU!

Men tills dess ska jag väl ta vara på tiden och umgås med alla bästaste människor jag känner. Typ åka på roadtrip till Sorsele och kolla på vattentornet. Eller göra nåt annat kul-som-egentligen-inte-borde-vara-kul-men-som-är-kul.



dagens egengjorda skämt

En man är ute och kör bil och råkar av misstag köra över två tomater. Frun, som sitter i framsätet, känner av guppet och frågar sin man vad som hänt "Ingenting" svarar han, "jag bara....passerade tomater"



HAA-HAAAAAAAA

Jag vet. Jag är ett geni.


övning

Jag har tråkigt. Jag går runt hemma och pratar med mig själv och låtsas att jag är på en anställningsintervju. Jag är både chefen och mig själv och jag känner verkligen hur bra det går!

Jag säger massa charmiga, roliga, men samtidigt smarta saker och han ler mot mig och visar med hela sitt kroppsspråk att det är JAG som gäller för det där jobbet på H&M.

allt är så himla jättekul ända tills en röst i mitt huvud säger: ISABELLE, DET DÄR ÄR INTE DU! SÅ DÄR SKULLE DU ALDRIG SAGT PÅ EN ANSTÄLLNINGSINTERVJU. DET DÄR ÄR EN FEJKAD PERSONLIGHET!!!!

ehm, jaa. det kanske det är, 

MEN HUR ANNARS SKULLE JAG KUNNA GÖRA ETT BRA INTRYCK DÅ HADE DU TÄNKT!?!






Okej, jag kan skiva nåt kul.

Igår skrev Sarah ett sms till mig.

"Jag gillar filmer med tanter som är vänner med varandra".

Det tyckte jag var roligt. En del gillar action, en del gillar komedi, men Sarah gillar filmer-med-tanter-som-är-vänner-med-varandra.

Hon borde få 3 poäng för att hon ens kan komma på att hon har en sån åsikt.

Så, nu skrev jag ett blogginlägg. Då kan ni läsa det i fem dagar tills jag eventuellt skriver ett nytt. Jag skulle kunnat blogga oftare (det är inte direkt så att jag inte har tid, hah), men jag känner mig helt enkelt cool av att inte blogga. Det ger illusionen av att jag har ett liv istället.

PS. I natt drömde jag att någon hade bundit fast mig i nosen på ett jetplan. Och sen när det lyfte fick jag värsta supervinden i ansiktet och svindel och dödsångest och panik. Det var hemskt! Vem binder fast någon på ett sånt ställe? Seriousy. Det finns konstiga människor. DS.


RSS 2.0